Dino Sing Nganu

Udan bablas, telung dino durung tuntas Koyo nyonya nyanyi sing ra mati mati, unine "Urip ki kudu", ujar lambene "Yen ra kudu, dudu urip" sambunge Aku gemremeng, suarane mbenging nyang kuping, Koyo suoro jangkrik sing ra entek-entek Krak-krik, krak-krik Upomo suoro jangkrik, kanggoku isih luwih apik Gegawe mripat merem Suorone nyonya nyanyi, gegawe ndas dadi … Lanjutkan membaca Dino Sing Nganu